Një tjegull e shkollës “Elena Gjika” në Prishtinë rrezikonte të binte, zjarrfikësit e largojnë

Një tjegull e shkollës fillore “Elena Gjika” në Prshtinë rrezikonte të binte, e këtë e zgjodhën ekipi i zjarrfikësve.

Drejtoresha e shkollës i ka lajmëruar ata të cilët ndërmorrën menjëherë veprimet e nevojshme.Ad Image

“Ne e përfundum punën tonë, tash i takon ekipeve tjera me e rregullu problemin”, ka thënë një nga pjesëtarët e zjarrfikësve.

Ekipi i gazetarëve të lajmi.net ka qëndruar në vendngjarje dhe ka parë nga afër intervenimin.

Video: