Hovenier: ShBA-ja mbetet e vendosur për të mbështetur KFOR-in

Ambasadori i ShBA-së në Kosovë, Jeffrey Hovenier, është shprehur i kënaqur që ka marrë pjesë në takimin e sotëm të ambasadorëve dhe të 28 shefave të misioneve bashkë me komandantin e KFOR-it, Ozkan Ulutas.

Ai, me anë të një postimi në rrjetin social Facebook, ka deklaruar se ShBA-ja mbetet e vendosur për të mbështetur KFOR-it.Ad Image

“Kjo për të garantuar lirinë e lëvizjes, një mjedis të sigurt, për të promovuar sigurinë dhe stabilitetin në Kosovë dhe rajon”, ka thënë Hovenier