Egla dhe Juli i shpëtojnë nominimit

Në nominim gjatë kësaj jave ishin Egla, Juli, Sara dhe Gazi.

Por, nga televotimi kanë shpëtuar Egla dhe Juli, shkruan lajmi.net.Ad Image

Të rrezikuar ende të largohen janë Gazi dhe Sara.

Në rast që do të largohet Sara, ajo nuk e ka një biletë të kthimit, sepse një herë e kishte përdorur. /Lajmi.net/

YouTube player