Vajzat dhe grate e Lumadhit në mbështetje të Vlora Hetemit.

Vajzat dhe grate e Lumadhit në mbështetje të Vlora Hetemit. Faleminderit vajzave dhe grave të Lumadhit për mbështetjen dhe përkrahjen e vazhdueshme. Shumë e priviligjuar të jem e zgjedhura e juaj! Vlora Hetemi: Vajzat dhe gratë e Lumadhit edhe njëherë e rikonfirmuan besimin ndaj meje. Pra unë atyre ju tregova

Read More

Berat Lahu ka vendosur që të kandidojë prapë për t’u rizgjedhur anëtar i Kuvendit Komunal të komunës së Prishtinës

Garës për t’u bërë anëtar i Kuvendit Komunal, i ka hyrë dhe Berat Lahu. Berat Lahu edhe më parë ka qenë pjesë e kuvendit komunal të komunës së Prishtinës, si dhe më parë kishte qenë kryetar i degës së VV-së në qytetin e Prishtinës. Berati është jurist me profesion, dhe

Read More

Fiknete Bejta, rikandidon për mandatin e dytë si anëtare e Kuvendit Komunal të Komunën së Prishtinës.

Fiknete Bejta,rikandidon për mandatin e dytë të Asambleistes në Komunën e Prishtinës. Ka studiuar master për Marketing dhe në studimet themelore për Financa, Banka dhe Kontabilitet në Universitetin e Prishtinës,ndërsa studimet në programin e doktoratës në Universitetin Evropian të Tiranës. Fiknetja ka përvojë në arsim dhe financa, është njohëse e

Read More

29 është numri që do të mbajë Ylli në zgjedhjet për Kuvendin Komunal të Suharekës

Nga rradhët e AAK-së, me numër 29, me dëshirën e madhe që të jap kontribut për qytetarët e Komunës së Suharekës, garës për anëtar të Kuvendit Komunal të Suharekës, ka vendosur t’i hyjë Ylli Raqi. Ekspert në fushën e teknologjisë informative dhe me ide konkrete se si të bëhet digjitalizimi

Read More

29 është numri që do të mbajë Ylli në zgjedhjet për Kuvendin Komunal të Suharekës

Nga rradhët e AAK-së, me numër 29, me dëshirën e madhe që të jap kontribut për qytetarët e Komunës së Suharekës, garës për anëtar të Kuvendit Komunal të Vushtrrisë, ka vendosur t’i hyjë Ylli Rraqi. Ekspert në fushën e teknologjisë informative dhe me ide konkrete se si të bëhet digjitalizimi

Read More

Edona Krasniqi nga qyteti i bukur i Prizrenit ka vendosur t’i hyjë garës për Kuvendin Komunal të Komunës së Prizrenit.

Nga rradhët e PDK-së, me numër 36, me dëshirën e madhe që të jap kontribut për qytetarët e Komunës së Prizrenit, garës për anëtare të Kuvendit Komunal, ka vendosur t’i hyjë Edona Krasniqi. Edona Krasniqi po kërkon besimin tuaj, që të jetë zëri juaj në Kuvendin Komunal të Prizrenit, dhe

Read More

Liridona Bislimi nga qyteti i Vitisë rikërkon besimin tuaj, për një qeverisje më të mirë.

Një vajzë e re nga qyteti i Vitisë, me dëshirën e madhe për të bërë ndryshimin në qytetin e saj, ka vendosur t’i rihyjë garës për anëtare të Kuvendit Komunal, dhe për këtë kërkon përsëri votën tuaj. Liridona thotë se qyteti i Vitisë me qeverisjen aktuale është duke vuajtur, dhe

Read More