Është më e madhe se një fushë futbolli dhe vazhdon të rritet – një gropë në Meksikë ka “gëlltitur” një shtëpi, por edhe dy qen

Një gropë është rritur më shumë se një fushë futbolli dhe ka bllokuar dy qen në thellësinë e saj. Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për një gropë e madhe që u shfaq në fund të majit në një fermë në Meksikën qendrore. Por ajo është rritur më

Read More

Sa është më e fuqishme Teslas Plaid sesa veturat me benzinë?

Modeli S Plaid i Tesla është paralajmëruar qysh para disa viteve, e sivjet kanë filluar porositë e para për këtë veturë fantastike. Motori elektrik prodhon 1.034 kuaj-fuqi dhe i mundëson shoferit që shpejtësinë nga 0-100 kilometra në orë ta arrijë për 1.99 sekonda, derisa për të kaluar 402 metra nga

Read More