Dhjetë lloje perimesh që mund të mbillen gjatë qershorit dhe korrikut: Ende nuk është vonë!

Disa perime bën të mbillen më herët, ndërsa disa specie rriten më mirë në dhé të ngrohtë dhe arrijnë rendimente më të mira në qershor dhe korrik Nëse nuk i keni mbjellë herët, ne po ju sjellim 10 lloje perimesh që mund t’i mbillni gjatë muajve të verës dhe të

Read More